bingowiki.net logo
Søk
Close this search box.

Bingo på nett

Siste innlegg

Bingo på nett

Bingo på nett har blitt populært de siste årene og med god grunn. Nettbingo gir enkel tilgang til et stort utvalg av bingospill, samt fleksibiliteten til å spille hvor og når som helst. Her skal vi se nærmere på hva nettbingo er og hvordan du kan begynne å spille.

Hva er nettbingo?

Bingo på nett er en form for nettspill der spillere kjøper bingobrett og fyller ut tallene for å vinne. Tallene trekkes av en datamaskin eller livevert. Spillerne kan velge mellom forskjellige typer bingospill, som 90-ball, 75-ball og 80-ball bingo.

Spillene kan enkelt spilles online hjemmefra da det passer deg, så du trenger ikke å tenke på å møte i et bingolokale til en bestemt tid. At tallene dine automatisk utfylles og spillene tar mindre tid er andre fordeler.

De forskjellige typene bingo

Det finnes flere typer bingo online. Disse er de mest populære:  

  • 90-ball bingo er mest kjent i Europa. Det brukes 90 baller i spillet og bingobrettene bruker et 9×3 rutenett. Spillet ligner på det som spilles i bingolokaler. Spillere vinner ved å fylle ut en hel rad eller hele brettet.
  • I 75-ball bingo brukes det 75 baller i spillet. Her brukes det 5×5 felt samt et gratis felt i midten så du trenger bare å fylle ut 4 tall på en rad for å vinne. 75-ball bingo er mest populært i Amerika.
  • I 80-ball bingo brukes 80 baller og bingobrettene bruker et 4×4 rutenett. Spillet er mer variert enn 75 og 90-balls bingo og reglene varierer fra spill til spill. Ofte kan spillere vinne ved å fylle ut hele brettet, eller ved å fylle ut en viss form eller mønster på brettet.

Hvordan starte med nettbingo?

Det er enkelt å komme i gang med å spille bingo på nett. Alt du trenger å gjøre er å finne en pålitelig bingoside som passer dine preferanser. Deretter kan du velge et spill og velge antall bingokort du ønsker å kjøpe. Du kan velge om du ønsker et ferdig utfylt bingokort eller velge tallene selv. Når spillet begynner vil du få opplest tallene som trekkes. Du kan velge om du selv ønsker å krysse av de tallene som du har på ditt kort, eller om alt skal gjøres automatisk.

Hvor sikkert er bingo på nett?

Det er trygt å spille bingo på nett så lenge man tar forhåndsregler. Det er viktig å velge en pålitelig bingoside. Dette kan du gjøre ved å lese anmeldelser på nettet. Det er også viktig å sørge for at siden har en gyldig lisens. Husk å spille ansvarlig. Følger du disse reglene er bingo en sikker og underholdene hobby som passer for alle.